Om salonen

Ring til salonen & hør nærmere!

Erfaring & kvalitet

Mange års erfaring

Salon Sirocco er din lokale frisør med base i hjertet af Asnæs. Vores centrale beliggenhed byder på gode parkeringsmuligheder lige bag ved butikken. Vi prioriterer, at vi skal være nemt tilgængelige at komme til og fra.

Salonen har eksisteret siden 1991 og drives stadig af frisørejer Verner Petersen. Verner Petersen har erfaring med hårbehandlinger siden 1986. Salon Sirocco har derfor stor ekspertise i hår og de bedste produkter på markedet.

Hårprodukter af høj kvalitet

Salonen byder altid på en kop kaffe, te eller et glas vand, mens du får foretaget den ønskede behandling. Vi benytter os udelukkende af de bedste produkter på markedet, hvad end det drejer sig om farve, hårkur mm..

Har du problematikker som f.eks. allergi, sart hovedbund eller lignende, har vi også produkter, der er gavlige mod det. Vi har tilmed allergivenlige produkter, b.la. uden parfume samt andre hårprodukter med specielle hensyn. 

Vi lytter til dig

En behandling ud fra din situation og behov

Går du med et helt specielt ønske om en konkret nuance i dit hår, eller går du med tanker om en helt speciel klip? Medbring evt. et billede på telefonen, så vi kan opfylde dine behov ud fra dine ønsker. Vi skræddersyer en behandling. Henvend dig allerede i dag og få en tid. 

Mangler du inspiration eller har du behov for en professionel til at vurdere dine muligheder? Uanset om det drejer sig om en klip eller farve, kan du være sikker på, at vi kan finde spændende og relevante løsningsforslag specielt til dig. Mød op i salonen eller kontakt os på tlf. eller mail.