Hårbehandlinger

Ring til salonen & hør nærmere!

Salonens hårbehandlinger

Dame klip

Vi tilbyder klipning af alle hårtyper til kvinder. Vi har stor ekspertise i alle typer klipninger, hvad end det drejer sig om page, etager eller pandehår eksempelvis. Alle klipninger er med mulighed for en dybdegående vask med professionelle produkter.

Herre klip

Vi tilbyder klipning af alle hårtyper til mænd. Vi har stor ekspertise i alle typer klipninger, hvad end det drejer sig om hår, skæg eller toppen eksempelvis. Alle klipninger er med mulighed for en dybdegående vask med professionelle produkter.

Børne klip

Vi tilbyder klipning af alle hårtyper til børn. Vi har stor ekspertise i alle typer klipninger, hvad end det drejer sig om pigeklipning eller drengeklipning. Alle vores børneklip er med mulighed for en dybdegående vask og føn med professionelle produkter.

Farve behandlinger

Vi har stor ekspertise og erfaring med smukke farvebehandlinger. Står du derfor og har behov for en ny farve eller en opfriskning af striber eksempelvis, kan du trygt henvende dig. Vi benytter os af de bedste metoder og produkter til alle typer farvebehandlinger.

Kurbehandling

I forbindelse med en frisør behandling, kan vi altid tilbyde en kurbehandling. En kurbehandling styrker, smidiggør og giver nyt liv til dit hår. En kurbehandling er det rette valg, hvis du har lyst til at gøre noget godt for dig selv. Forkæl dit hår med en kur!

Permanent

Vi tilbyder permanente behandlinger til alle hårtyper. Går du derfor med et ønske om at få flotte krøller, har vi de bedste metoder og teknikker til at lave den slags krøl, du går og ønsker. Vi trækker også krøller ud og tilbyder permanent glat hår. Hvad vælger du?

Festhår

Skal du til en helt særlig fest? Vi tilbyder at lave opsætninger af alle typer hår. Vi tilbyder smukke opsætninger. Medbring eventuelt billeder eller tag et kig i et af vores kataloger!

Brudehår

Salon Sirocco har stor erfaring med brudeopsætninger. Er du derfor i den dejlige situation, hvor du skal giftes eller være gæst? Vi tilbyder smukke brudeopsætninger.

Specielle anledninger

Vi tilbyder opsætninger af alt slags hår til enhver anledning. Måske er det i forbindelse med en konfirmation, en nonfirmation eller en tredje særlig anledning? Vi kan hjælpe!